Panik në aeroplanin që ishte nisur nga Prishtina në Basel, problemi që e detyroi të kthehej

Shpërndaje lajmin

Një aeroplan që ishte nisur të mërkurën mbrëma nga aeroporti i Prishtinës drejt Bazelit të Zvicrës, është detyruar të kthehet sërish pas ngritjes në ajër.
Pas 40 minutave qëndrimi në ajër, aeroplani është ulur, pasi që një problem ia ka pamundësuar fluturimin drejt Zvicrres.
Si rezultat, mes udhëtarëve është shkaktuar panik dhe frikë.
Express ka siguruar pamjet nga brenda aeroplanit në momentet që aeroplani është kthyer.
Sipas një udhëtareje që ishte brenda aeroplanit, problemi qëndronte me derën e aeroplanit, e cila nuk ishte mbyllur mirë.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *