“Parajsë e vogël për alpinistët”, media e njohur franceze i bën jehonë alpeve të Shqipërisë

Shpërndaje lajmin

Janë disa media botërore tanimë të cilat i kanë kushtuar rëndësi Shqipërisë dhe bukurive të natyrës së saj të cilat janë të pafundme.
E fundit që ka shkruar është media prestigjoze franceze “Le Monde”.
Lajmin e ka publikuar në rrjetin e tij social vetë kryemisnitri Edi Rama, i cili shkruan se gjigandi mediatiok fracez i është dedikuar kësaj radhe alpeve të Shqipërisë.

Postimi i Ramës:
Kolosi mediatik francez “Le Monde” i rikthehet Shqipërisë, këtë herë me një reportazh të dedikuar alpeve tona, Thethit e Valbonës, duke përshkruar një “parajsë të vogël e të gjelbër për alpinistët që kërkojnë shtigje që nuk janë as shumë të rrahura” r.t/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *