January 24, 2022

Parashikimi i motit për ditën e premte

Shpërndaje lajmin

Përshëndetje nga SHMU

Temperaturat do të vijojnë të mbeten të larta. Në disa zona, në orët e matjeve të temperaturave maksimale ato mund të arrijnë deri në vlera nga 41 deri në 42 grad celcius!!!

Të larta do të mbeten gjithashtu temperaturat e natës (minimale) ku në disa zona zhiva e termometri mund të mos zbresin nga vlerat 25 apo dhe 27 gradë celcius!!!

© SYRI.net


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *