Pas blerjes së rafinerisë, kompania “Shijaku” merr leje për park fotovoltaik

Shpërndaje lajmin

Vendimi parashikon ndërtimin e një “centrali gjenerues të energjisë elektrike fotovoltaike dhe veprave ndihmëse nga shoqëria “GREENNAT SOLAR PARK BALLSH”. “Greennat Solar Park Ballsh” është në pronësinë e kompanisë “Shijaku” të biznesmenit Shpëtim Shijaku, i cili e bleu rafinerinë për 9 milionë euro nga banka Credins me qëllim çmontimin dhe shkrirjen e saj për hekur […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *