Pas largimit të Isa Mustafës, zbulohet kandidati i parë për kryetar tek LDK

Share

Pas largimit të Isa Mustafës, Anton Quni është shprehur se do të jetë kandidat për postin e kryetarit të LDK-së. Kandidaturën, Quni e  konfirmuar në T7 ndërsa është shprehur po ashtu se do ta rikthejë votuesin tek LDK.

Deklarata e Qunit:

“Jam kandidat për kryetar të LDK-së. Janë shumë arsye dhe faktorë pse kam vendosur t’i futem kësaj gare. Në zgjedhjet e fundit është shprehur mosbesim ndaj LDK-së. Ata që kanë dalë në Vetëvendosje brenda një kohe të shkurtër do t’i riktheja në shtëpinë e tyre”, u shpreh ai.


Share

Komente