Pas pak “Korrespondent”, na ndiqni live në Abc News

Shpërndaje lajmin

“Korrespondent”, është një program i aktualitetit në ABC News. Shqipëria jashtë Tiranës, histori njerëzore, personazhe lokale dhe karaktere sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *