Shpërndaje lajmin

Policia ekzekutoi të shtunën masën e sigurisë “arrest në burg”, të caktuar nga Gjykata e Posaçme e Shkallës së Parë ndaj kryetarit të Bashkisë së Kukësit, Safet Gjici. Arrestimi u bë bazuar në kërkesën e Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, SPAK pas hetimit të rrethanave të konstatuara në një videoregjistrim që […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *