Pas vaksinimit, mjeku shqiptar deklaron: “M’u duk si çlirim nga pandemia”

Share

sdf

Pandemia ka goditur të gjitha fushat e jetës dhe ka vështirësuar jetën e njerëzve, në veçanti mjekëve që janë përballur çdo ditë me paicentë të infektuar nga virusi korona, transmeton albinfo.ch.

Dalja e vaksinës së re ka ngjallur shpresë të madhe për gjithë botën. Në shumë shtete të botës, veçse kanë filluar vaksinimin e tyre.

Albert Troci, mjeku shqiptar në Milano të Italisë, i cili ka bërë dozën e parë të vaksinës kundër Covid-19, tregon për eksperiencën e tij.

Ai flet edhe për procesin dhe masat që po merren për vaksinimin e popullsisë në Itali.

Në videon më poshtë mund të ndiqni përshkrimin e tij:


Share

Komente