Pavarësisht humbjeve, televizionet tërheqin investitorë të mëdhenj

Shpërndaje lajmin

Dy biznesmenët më të përfolur në vend për lidhje klienteliste me qeverinë, Samir Mane dhe Shefqet Kastrati, vendosën së fundmi të hyjnë në tregun e televizioneve duke investuar në dy televizione të vogla dhe me humbje. Grupi Balfin, i cili kontrollohet në masën 100% nga Mane, bleu në mars për 700 mijë euro televizionin SCAN, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *