PD kërkon ngritjen e një komisioni parlamentar për investimet strategjike

Shpërndaje lajmin

Shtatë deputetë të Partisë Demokratike i kanë kërkuar të mërkurën Kuvendit ngritjen e një komisioni parlamentar të posaçëm me synimin për të hetuar praktikat e ndjekura nga Komiteti për Investimet Strategjike. Edhe pse nuk do të jetë komision hetimor, synimi sipas firmëtarëve është hetimi i shkeljeve në këto vendime duke marrë shkas dhe nga bërja […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *