January 26, 2022

PD kërkon që SPAK të vetojë politikanët, Rama: Duhet të ulemi në tryezë të dëgjojmë propozimet

Shpërndaje lajmin

PD kërkon që SPAK të vetojë politikanët, Rama: Duhet të ulemi në tryezë të dëgjojmë.

Vijon…

“S’kam opinion sepse serioziteti mbi parimin që jemi gati të diskutojmë, qëndron nga këtu. Nuk e themi dot fjalën e fundit në TV. Do ulemi në tryezë, do dëgjojmë, do themi ato që mendojmë do të marrim mendimet e ekspertëve, të fushës dhe do të arrijmë në konkluzione. Në mënyrë sa më civile. Cilësia e demokracisë, e bashkëjetesës në një vend apo organizatë nuk varet nga sa shpesh biem dakord, por nga mënyra sesi nuk biem dakord,” tha Rama ndër të tjera.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published.