Për herë të parë në më shumë se një dekadë, rriten interesit

Shpërndaje lajmin

Banka e Shqipërisë vendosi të rrisë normën referuese të interesit në ekonominë shqiptare, REPO, me 0.5%, ndryshimi i parë i këtij çmimi që nga pandemia e koronavirusit të ri në vitin 2020 si dhe ndryshimi i parë në rritje që nga viti 2011. Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko deklaroi se rritja e normës […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.