Për të gjashtin vit, Zvicra mban primatin “e para në botë për hapjen e bizneseve”

0
Shpërndaje lajmin

Kjo është hera e 6-të që Zvicra renditet në vendin parë sipas studimit amerikan, ku marrin pjesë qindra shtete, shkruan albinfo.ch.
Zvicra mban pozitën e lartë për hapjen e bizneseve dhe renditet në 10 më të mirët për cilësinë e jetës, qëllimin social dhe ndikimin kulturor.
Gjithashtu u konsiderua e para së fundmi për të qenë ekonomikisht e qëndrueshme, e sigurt dhe më pak e korruptuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *