Përgjegjësia kolektive e rusëve për luftën e Putinit

Shpërndaje lajmin

A është me vend që Shtetet e Bashkuara dhe vendet e tjera të imponojnë vështirësi mbi qytetarët rusë për shkak të krimeve të luftës të kryera nga forcat e vendit të tyre në Ukrainë? Shumica e rusëve nuk kanë asnjë faj penal për atë që ka ndodhur në Ukrainë që nga 24 shkurti. Vetëm ata […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.