October 28, 2021

Përqindja e punëtorëve ndërkufitarë në Zvicër është e lartë

Shpërndaje lajmin

Të dhënat e reja të qeverisë tregojnë se 343,000 punonjës ndërkufitarë përbëjnë pothuajse 7 përqind të fuqisë punëtore totale të Zvicrës – kryesisht në Ticino (29 përqind) dhe në Gjenevë (24), transmeton albinfo.ch.

Përqindja e punëtorëve ndërkufitarë është gjithashtu e lartë në kantonet:

Jura (19 përqind),  Bazel-City (18 përqind), Bazel-Country (14 përqind) dhe Neuchâtel (12 përqind). /Albinfo.ch

 

 

Artikulli i plote


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *