Personazhi në foto, sot aktori që e njihni të gjithë dhe më i përfolur, dhe kritikuesi më i madh i politikanëve

0
Shpërndaje lajmin

Aktori nga Rugova e Pejës, vitet e fundit është marrë edhe me shkrim dhe ka botuar disa libra, që i ka shitur edhe vetë nga një vend në tjetrin.
Çun Lajçi është aktori i shumë roleve të njohura në teatër e film, i cili pothuajse tërë jetën ia dedikoi skenës.
Nuk do të harrohen asnjëherë performancat mbreslënëse të Çun Lajçit që gjithmonë kanë emocionuar publikun.
Më poshtë kujtojmë se si dukej Çun Lajçi në rininë e tij, aktori i cili nuk ka kursyer dhe nuk po kursen të kritikojë politikën dhe rrethanat politike në vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *