Peticion për largimin e Donald Trump në filmin “Home Alone 2”

Share

home alone 2 still compressed

Macaulay Culkin, aktori që luan Kevinin në filmin “Home Alone 2”, u është bashkuar thirrjeve për të hequr pjesën ku luan Donald Trump në film.

Ai ka kërkuar që të hiqet dixhitalisht dhe të zëvendësohet me një version më të vjetër të vetë Culkin.

Culkin iu përgjigj një cicërimë që kërkoi “peticion për të zëvendësuar dixhitalisht atë me 40-vjeçarin Macaulay Culkin”, me fjalën e vetme: “Shitur”.

Culkin më pas ndoqi duke iu përgjigjur “Bravo”, një cicërimë tjetër që përmbante një redaktim komik të Trump të zëvendësuar me hapësirë ​​boshe.

Trump shfaqet shkurtimisht në Home Alone 2, kur Culkin, si Kevin, i kërkon atij udhëzime për në hollin e hotelit Plaza, të cilin Trump e kishte në atë kohë. Në një intervistë në dhjetor 2020, regjisori i filmit, Chris Columbus, tha se Trump ishte një lëvizje popullore: “Kur e shfaqëm për herë të parë, ndodhi gjëja më e çuditshme – njerëzit brohorisnin kur ai u shfaq në ekran. Kështu që i thashë redaktorit tim: ‘Lëre atë në film. Ishte një moment për audiencën”.

Një peticion në change.org për të zëvendësuar Trump me Joe Biden kishte grumbulluar 189 nënshkrime në kohën e botimit, shkruan “TheGuardian”, përcjell tutje albinfo.ch.


Share

Komente