September 20, 2021

Pitt fitoi kujdestarinë e përbashkët të fëmijëve, Angelina kërkon anulimin e vendimit

Shpërndaje lajmin

Angelia Jolie ka pësuar një goditje të rëndë pasi ish burri i saj, Brad Pitt fitoi kujdestarinë e përbashkët të fëmijëve të tyre. Vendimi paraprak i gjykatësit erdhi pas gati pesë vitesh betejë ligjore dhe Jolie është zotuar të luftojë edhe më tej.

Gloating: 'sadshtë e trishtueshme që njerëzit e Brad po vlerësojnë për një fitore të mundshme kur mposhtin një sistem që ekziston për të mbrojtur familjet dhe fëmijët nga çështjet që dëmtojnë mirëqenien e tyre nuk është diçka për t'u mburrur,

Aktorja kishte dorëzuar kohët e fundit disa prova ku akuzonte Pitt për dhunë në familje. “Kjo mosmarrëveshje nuk ka qenë në lidhje me mbajtjen e fëmiëve larg babait të tyre, por Angelina kërkon kujdes për familjen e saj”, tha një burim pranë aktores.

Duke kërkuar kujdes për fëmijët: Ata theksuan se Jolie nuk po përpiqej të privonte Pitt nga koha me fëmijët e tij, por se ajo 'po kërkonte kujdes për familjen e saj';  parë në 2019 në Londër

“Motivi i saj nuk ka qenë kurrë që t’ju mohojë fëmijëve një marrëdhënie me babain e tyre. 45 vjeçarja bëri kërkesë vitin e kaluar që gjyqtari John Ouderkirk të hiqte dorë nga çështja. Ajo aktualisht po pret një vendim nga gjykata e apelit, për të anuluar vendimin e tij. /abcnews.al

Ngadalësimi: 'Çdo vonesë do të sillte vetëm dëm të rëndë për fëmijët, të cilëve do t'u mohohet më tej qëndrueshmëria dhe stabiliteti,' shkruan avokatët e Brad, sipas The Sun;  pa 25 Prill ne LA


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *