Plani strategjik, Shqipëri-Greqi marrëveshje për uljen e aksidenteve rrugore

Shpërndaje lajmin

Greqia do të ofrojë ndihmën e saj për t’i ardhur në ndihmë vendit tonë në uljen e numrit të aksidenteve rrugore.
Për këtë qëllim, një marrëveshje bashkëpunimi për sigurinë rrugore është firmosur mes dy shteteve.
Në konferencën e mbajtur në Tiranë, ishte i pranishëm ambasadorja dhe zv/ministri grek i Transporteve, të cilët treguan masat që janë marrë në Greqi për mbrojtjen e jetës së qytetarëve në rrugë.
Marrëveshja parashikon investime në infrastrukturë dhe ndërgjegjësim për shoferët dhe qytetarët.
 
LEXONI GJITHASHTU:

122 viktima nga aksidentet rrugore, rregullat e qarkullimit shkelen nga të rinjtë
Aksidentet rrugore, eksperti: Duhet të riedukohen shoferët e rinj dhe të vjetër

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *