Plàs keq mes Shqipe Hysenajt dhe gazetarit të njohur, ish-konkurrentja e “Përputhen” nuk përmbahet!

Share

Ish-konkurrentja e “Përputhen”, Shqipe Hysenaj ka debatuar me tone të forta me gazetarin Bledi Mane këtë të diel në rubrikën “Trotuar”.

Bledi tha se Shqipja është inferiore, por komenti i tij solli reagimin e ashpër të ish-konkurrentes.

Bledi Mane: Shqipja është shumë inferiore.

Shqipja: I ke fut i vizë para se të vish këtu. S’po të kuptoj ku e ke parë inferioritetin te unë.

Bledi Mane: Ti inferioritetin e ke të brendshëm. Përveçse inferiore je dhe kontradiktore.

Shqipja: Ti flet, do të flasësh, të dëgjohesh, por askush nuk të dëgjon.


Share

Komente