Plasin puthjet në PërPuthen! Andi puth Jaseminën, Atdheu Sarën…Këto janë dhuratat e veçanta

Share

Pafund surpriza në këtë PërPuthen Prime në Top Channel.

Andi me një dhuratë në duar, i ka bërë një lojë Jaseminës duke e  ‘detyruar’ që të zgjedhë mes dorës së majtë dhe të djathtë. Jasemina bëri zgjedhjen e gabuar por u surprizua me një puthje në buzë nga Andi.

Nga ana tjetër edhe Atdheu është ngritur dhe i ka dhënë një dhuratë dhe një puthje në buzë, Sarës.

C62BC72E CDBF 4510 A074 45BFA65E09A4 300x181 1ACCAACF4 09C5 43FB 85CA 63DC24BCC563 300x150 1


Share

Komente