Shpërndaje lajmin

Ditët e nxehta të fundqershorit kanë sjellë në plazhin e Durrësit qindra turistë të huaj, të cilët i gëzohen diellit dhe ujit, por edhe çmimeve të ulëta të pushimeve në bregdetin Adriatik. Në restorantet e vijës së parë, përballë detit, dëgjohen kryesisht turistë që flasin gjuhë të huaja. Kirsten ka ardhur nga Norvegjia bashkë me […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *