Pluhuri i Saharasë, në rrugën e kthimit edhe mbi Austri

0
Shpërndaje lajmin

Ishte më pak se një muaj që kur pluhuri i Saharasë përfshiu Austrinë, ajo po kthehet, njofton albinfo.ch.
Nga e mërkura e tutje qielli do të marrë sërish një nuancë të verdhë-portokalli, pasi pluhuri do të shtrihet mbi Mesdhe dhe në hapësirën ajrore të Austrisë.
Pluhuri pritet të bartet edhe në fundjavën e Pashkëve.
A duhet të shqetësohem për frymëmarrjen e pluhurit të Saharasë?
Në përgjithësi, vetëm ata me alergji dhe astmë duhet të shqetësohen për pluhurin.
Grimcat e imëta mund të hyjnë në rrugët e frymëmarrjes të njerëzve, por kjo nuk është e rrezikshme. /Albinfo.ch
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *