Po vjen Fundi! PUTIN ju çon të fala botës! “Ejani në fushëbetejë”

Shpërndaje lajmin

Presidenti rus, Vladimir Putin ,ka deklaruar ditën e sotme, se l ufta vetëm sa ka filluar me Ukrainën dhe se akoma nuk ka ardhur pjesa më serioze.
Negociatat e p aqes nuk do të jenë pjesë e planit, nëse ky konflikt do të zvarritet, ka thënë presidenti rus në një fjalim a gresiv përpara parlamentit.
Despoti rus ka paralajmëruar se, nëse perëndimi dëshiron të mposhtë Rusinë në fushën e b etejës, është i mirëpritur ta provojë.
“Sot dëgjojmë se duan të na mposhtin në fushën e b etejës. Çfarë mund të thuash, le ta provojnë. Kemi dëgjuar shumë herë se Perëndimi dëshiron të na l uftojë deri në ukrainasin e fundit.
Kjo është një t ragjedi për popullin ukrainas, por duket se gjithçka po shkon drejt kësaj. Të gjithë duhet ta dinë se, në përgjithësi, ne nuk kemi filluar asgjë ende seriozisht. Në të njëjtën kohë, ne nuk i refuzojmë bisedimet e paqes.
Por ata që i refuzojnë duhet ta dinë se sa më tej të shkojë, aq më e v ështirë do të jetë për ta të negociojnë me ne”, ka deklaruar Putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.