Policia heq 21 kamera sigurie në lagjet problematike të Shkodrës

Shpërndaje lajmin

21 kamera sigurie që sipas policisë përdoreshin nga grupe kriminale për të vëzhguar lëvizjet e policisë së Shkodrës janë çmontuar nga uniformat blu. Operacioni u zhvillua në lagjet Dobraç dhe Kiras. “Kamerat e vendosura nga persona apo grupe kriminale kishin për qëllim edhe marrjen e informacionit për lëvizjet e policisë”, thuhet në njoftimin zyrtarë të […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *