Polonia injoron kushtet e Putinit, refuzon të paguajë gazin rus me rubla

Shpërndaje lajmin

Kompania polake e naftës dhe gazit e kontrolluar nga shteti PGNiG ka njoftuar se do të vazhdojë të paguajë për blerjet e saj të gazit rus sipas kontratës aktuale dhe do të refuzojë të bëjë pagesa në rubla siç kërkohet nga Moska.
Gjermania, për të cilën një ndryshim i tillë përfaqëson “shkelje kontrate” dhe Austria kanë refuzuar tashmë kërkesën e bërë dje nga Presidenti rus Vladimir Putin.
Vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published.