Por martohej ne Itali,doktori dhe dhëndri shqiptar b.raktis nusen në altar për një arsye të madhe…!!

Share

Kjo që do tregojmë është historia e një doktori me origjinë shqiptare i cili punon në spitalin e Perugias.Ai la bashkëshorten e tij për disa momente, për të bërë një gj est human.Sipas mediave italiane në fund të me shës në kishën e San Francesco d’Assisi në Matera, dhëndri vuri re një turiste që u rrë zua jashtë në afërsi të Piazza San Francesco Fortuna.

genimg
genimg
genimg
genimg

Duke kuptuar kushtet e rë nda të personit, mjeku i përgjithshëm Sokol Berisha vrapoi duke i dhënë ndihmën e parë. Berisha, duke marrë parasysh ske nën, vendosi të përdorë def ibri latorin në dis pozic ion për masazh kar diak.Kështu që ai e shpëtoi jetën e 60 vjeç ares.

genimg
genimg
genimg
genimg

‘Bashkëshorti, heroi dhe doktori është i njohur në botën e mediave sociale pasi është administrator dhe bashkë-them elues i grupit më të madh italian të di skutimeve klinike në mjekësinë e përgjithshme’, shkruajnë mediat italiane.


Share

Komente