“Post Bus” në Zvicër do të punësojë sigurim, sidomos për fundjavë dhe natën

Shpërndaje lajmin

Rrjeti Post Bus thotë se ka nevojë për më shumë siguri në shërbimet e fundjavës dhe gjatë natës.
Kompania e transportit dëshiron të vendosë roje në disa autobusë dhe të patrullojë stacionet e autobusëve për të parandaluar vandalizmin.
Rrjeti Post Bus transporton më shumë se 350,000 njerëz çdo ditë – por mund të ketë probleme kur transporton ata që festojnë gjatë fundjavave, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.
Po shpenzon 3 milionë CHF për rojet private. Ata do të jenë në gjendje të kontrollojnë dokumentet e identitetit dhe të hedhin njerëzit nga autobusi nëse është e nevojshme.
Por ndryshe nga policia e transportit SBB – ata nuk do të kenë kompetenca arresti, përtej të drejtave normale të arrestimit të qytetarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.