Pothuajse një e treta e komunave të Cyrihut po ulin taksat e tyre

Shpërndaje lajmin

Dyzet e shtatë nga 160 komunat e Cyrihut po ulin normat e tyre tatimore këtë vit, sipas një analize të bazës së të dhënave zyrtare kantonale të raportuar në mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.
Ky është një numër shumë më i lartë se vitin e kaluar, kur vetëm 12 komuna të Cyrihut kishin ulur taksat e tyre.
Dhe vetëm 11 bashki në fakt e ngritën normën e taksave në 2023 – edhe pse jo shumë – kundrejt 22 të vitit të kaluar, tregojnë statistikat.
Lexoni artikullin tonë sot për të zbuluar se cilat nga komunat e kantonit po ulin taksat dhe për sa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *