Preferon të pastrojë trenat, 80-vjeçari refuzon pensionin: E dua punën time!

0
Shpërndaje lajmin

Një pastrues treni 80-vjeçar, i cili ka punuar në stacionin Carmarthen për 25 vjet, thotë se ende e do punën e tij dhe nuk ka në plan të dalë ende në pension.
William Gwyn Thomas, i cili dikur ishte një fermer qumështi në Lampeter, Ceredigion, punon me një ekip për të pastruar diku midis 18 dhe 26 vagona në natë.
Ai punon me turne sfiduese deri në orët e para të mëngjesit dhe thotë se e do punën e tij.
Dhe sipas Gwyn, siç preferon të njihet, ai ende nuk ka në plan të tërhiqet.
Ai tha: Nuk e prisja që do të punoja akoma në moshën 80-vjeçare.
“Por unë me të vërtetë e dua punën dhe do ta përfundoj kur të jem gati dhe kur të ndjej se nuk mund ta bëj gjithashtu.”
Gwyn, i cili iu bashkua ekipit të pastrimit të trenave në fund të viteve 1990, punon nga ora 19:30 deri në 02:30 çdo turn.
Ekipi, duke përfshirë Gwyn, pastron çdo vagon nga lart poshtë, duke përfshirë kabinat, tualetet, tavolinat dhe dyshemetë.
Ai tha: Është e bezdisshme, por nuk ka kuptim të ankohemi për këtë, sepse kjo është puna dhe ne thjesht duhet të vazhdojmë me të./Albeu.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *