Premiera e filmit BOMBA në Zvicër

Shpërndaje lajmin

Bëhet e ditur se më 15 janar në Bellinzon, Kanton  Ticino, duke filluar nda ora 18.00 në kinemanë Forum, që gjendet përballë stacionit të trenit në Bellinzon, shfaqet filmi artistik “BOMBA” në regjin e aktorit JAMES FETAHU, dhe aktorët kosovar të njohur per publikun kosovar, shkruan albinfo.ch.
Vlen të theksohet se ky film është premier për Zvicër, trajton ngjarje të vërtetë gjatë luftës në Kosovë. 
Detajet mund të i shihni me poshtë në poster.

Kontakton, Haki Maliqin, nat. 076 398 0966. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *