Presidenti dekreton ligjin e debatueshëm për portin e Durrësit

Shpërndaje lajmin

Ligji i posaçëm u miratua me debate në Kuvend dhe krijoi polemika për procedurën e zgjedhur pa garë, duke vënë në lëvizje Bashkimin Europian që të kërkojë sqarime nga qeveria shqiptare për mospajtueshmëri me Marrëveshjen e Asociim Stabilizimit. Partia Demokratike i kërkoi presidentit që të mos e dekretonte këtë ligj, duke kërkuar rikthimin e tij […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *