Presidenti i ardhshem i Rusise pas Putinit eshte shume me i keq se ky”/ Ja kush do te vije ne pushtet ..

Shpërndaje lajmin

Presidenti i ardhshem i Rusise pas Putinit eshte shume me i keq se ky”/ Ja kush do te vije ne pushtet kur Putin do te perfundoje karrieren ne Rusi..
-Niko lai Patrushev nje riu që është cilësuar si pasar.dhës i mundshëm i Vladimir Putinit është edhe më ba rbar se presi denti rus ka paral ajmëruar eksperti anglez. Push timi rus i Ukrainës vazhdon të pës.ojë pen gesa pasi Moska pësoi një tjetër hu mbje në fushë bet ejë këtë javë imazhet satelitore tregojnë se si fo.rcat e Ukrainës penguan për pjekjen e Rusisë për të kaluar një lumë në Donbas duke shkatë.rruar dhjetëra aut omjete dhe duke shkaktuar vik tima të rënda.
Dhe çuditë risht njeriu që besohet se do të marrë push.tetin nga Putini i cili megjithë mohimet e Kremlinit, thuhet se është në gjendje të keqe shënde tësore dhe së shpejti do të marrë një pushim për të bërë një opera.cion dhe ky ope racion do të vë në dyshim vazh dimin e su ndimit të Putinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *