Shpërndaje lajmin

Presidenti Bajram Begaj ka kaluar në heshtje, pa dekret, dy ligjet e fundit të qeverisë për masat ndaluese për mjekët e rinj dhe legalizimin e kanabisit mjekësor – nisma ligjore këto që u kundërshtuan respektivisht nga studentët e Mjekësisë dhe nga opozita. Një ligj i tretë për Akademinë e Shkencave, që i jep mundësinë kryetarit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *