October 21, 2021

Presidenti Meta nga Fieri: Qytetarët kanë treguar respekt dhe mirëkuptim (VIDEO)

Shpërndaje lajmin

Presidenti i Republikës, Ilir Meta pas Elbasanit, Shijakutm, Vorës dhe Tiranës ka zbarkuar në qytetin e Fierit.

Vijon…

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *