October 21, 2021

Presidenti serb: Është vetëm mit, Kosova është e jona

Shpërndaje lajmin

Presidenti Aleksandar Vuçiç deklaroi se Serbia është e gatshme për një kompromis me Kosovën dhe se në fund i takon popullit që të vendosë.

Vuçiç gjithashtu deklaroi se “është vetëm mit se Kosova është e jona, por gjithashtu se është vetëm mit se Serbia dhe populli serb nuk gëzojnë ndonjë të drejtë në Kosovë”.

“Është se gjithçka është e lehtë dhe e thjeshtë dhe se ne duhet t’i themi botës që të largohen nga Kosova sepse është vetëm e jona. Nuk është e lehtë ta kombinosh atë me atë që është situata reale, por është gjithashtu një mit se Serbia dhe populli serb të mos gëzojnë asnjë të drejtë në Kosovë. Pa një zgjidhje kompromisi, kjo do të thotë që dikush mund të mbështesë konfliktin midis serbëve dhe shqiptarëve dhe kjo mund të çojë në katastrofë dhe konflikte që askujt nuk i duhen”, tha Vuçiç në televizionin “Euroneës Serbia”./albeu.com

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *