Shpërndaje lajmin

Disa grusht shteti ushtarake pretendojnë se përfaqësojnë pararojën e modernizimit dhe ndryshimit. Të tjerë, si ai i Kilit në vitin 1973 dhe përpjekja e dështuar e Spanjës në 1981, ushqehen nga nostalgjia për diktaturat e kaluara. Shumica e grushteve të shtetit janë të paktën pjesërisht të nxitura nga ankesat e grupeve të fuqishme. Kuazi-grushti i […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *