Prisni një patate dhe fërkoni pjesën e poshtme të tenxheres, kjo mënyrë do ju ndihmojë për pastrim

Shpërndaje lajmin

Çdo ditë vrapojmë dhe nuk arrijmë për shkak të detyrimeve të shtuara ose për shkak të nxitimit, ose për shkak të pakujdesisë, ose sepse dita filloi dhe përfundon keq kur nuk duhet, ndodhin shumica e pengesave që na prishin humorin dhe na acarojnë.
Ne, për shkak se kemi empati me të gjithë ju, përpiqemi të nxjerrim truke të zgjuara çdo ditë që shkurtojnë kohën që na nevojitet për të eliminuar çdo problem që lind në gjysmën e kohës. Një prej tyre është truku me patate.
Nëse jeni adhurues i gatimit dhe enët në kuzhinën tuaj nuk janë thjesht dekorative, atëherë me siguri i keni parë shpesh duke ndryshkur. Duke qenë se kriza financiare nuk na lejon të shpenzojmë shtesë për pajisjet e kuzhinës, zgjidhja është e thjeshtë.
Patatja e papërpunuar. Prisni, lagni me test enësh ose sodë buke dhe fshijini çdo sipërfaqe të ndryshkur. Më pas shpëlajeni enën, thajeni dhe është gati për përdorim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *