Pritje në kufijtë e Maqedonisë, rënie e sistemi elektronik

Shpërndaje lajmin

Mediat maqedonase shkruajnë se nga mbrëmë pati pritje në kufirin në Bllacë, krahas fluksit të madh të qytetarëve, si pasojë e rënies së sistemit elektronik për kontrollim të udhëtarëve, transmeton albinfo.ch.

Thuhet se përpjekje për ta rregulluar ishin të vështira dhe zgjatë shumë orë. Si rezultat regjistrimi i udhëtarëve është bërë në mënyrë manuale.

Përveç se në kufirin e Bllacës, sistemi elektronik ka rënë edhe në Bellanoc dhe Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *