“Privati e menaxhon më mirë se shteti”, PS rrëzon dekretin e Metës për Butrintin

Shpërndaje lajmin

Dekreti i presidentit për kthimin e ligjit nr. 50/2022 “Për miratimin e marrëveshjes për administrimin e nën zonave të trashëgimisë kulturore dhe peizazhit kulturor, pjesë e parkut kombëtar të Butrintit, ndërmjet Ministrisë së Kulturës dhe Fondacionit për Menaxhimin e Butrintit” shkaktoi debate në Komisionin e Ekonomisë para se të rrëzohej me votat e PS-së. Përfaqësuesi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.