Priyanka Chopra shkel rregullat e pandemisë, shoqërohet nga policia(FOTO)

Share

Aktorja Priyanka Chopra është ndaluar mbrëmjen e djeshme nga policia. Teksa Britania është sërish në izolim, aktorja është parë të futet në një sallon bukurie së bashku me mamanë e saj.

22F912E3 4AE2 4689 A6E2 5504D47DB48E 202x400 1 B92AB10B D8F5 4DB5 B3D9 8D5F21E48F0A 300x200 1 547786CE 312B 407D 9843 80B0787EE322 208x400 1 8D190427 5D70 4AC3 A42C 10C95ED96B0B 291x400 1 C9F76432 2350 4569 834A 168612976864 208x400 1 B6C6133A 9894 44A5 B105 AD4FFBB20081 208x400 1 FFA2EB43 35CE 4DFB 9C01 36DB61CC39C5 208x400 1

Vetëm pak minuta pasi kishin shkuar në sallon, ishte njoftuar policia. Oficerët kanë shkuar menjëherë dhe kanë nxjerrë jashtë aktoren së bashku me të ëmën. Gjithashtu, salloni i bukurisë u mbyll nga policët.


Share

Komente