November 28, 2021

Probleme fizike për Kumbullën, rikthehet në Romë

Shpërndaje lajmin

Lajm i keq për Romën. Marash Kumbulla i cili ishte i angazhuar me Kombëtaren “kuq e zi”  gjatë ndeshjes kundër Anglisë, u detyrua të largohej nga fusha për shkak dëmtimi.

Sipas raportimeve nga kombëtarja shqiptare, lojtari nuk i është nënshtruar ende testeve diagnostike dhe shkalla e dëmtimit do të vlerësohet sa më shpejt që të jetë e mundur me kthimin e tij në selinë e Romës. / /


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *