Proces i zbehtë në veri të Kosovës, vetëm 203 persona votojnë në 4 komunat veriore

0
Shpërndaje lajmin

Numër simbolik i votuesve i janë drejtuar qendrave të votimit në 4 komunat veriore të Kosoves, Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Zubin Potok e Leposaviq.
Sipas Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, deri në orën 15:00 kanë votuar 203 qytetarë me të drejtë vote dhe atë si në vijim:
Leposaviq 122
Zubin Potok 17
Mitrovicë e Veriut 64
Zveçan 0
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *