Shpërndaje lajmin

Ambasadorja amerikane Yuri Kim deklaroi të mërkurën se ajo po e monitoron nga afër procesin e përzgjedhjes së drejtuesit të ardhshëm të Prokurorisë së Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, me qëllim që të sigurohet se “reforma në drejtësi të ecë përpara”. Deklarata e saj erdhi pas shumë ditësh spekulimesh në media që sugjeronin […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *