Programi “Gati për Shqipërinë”, Rama bashkëbisedim me një tjetër grup aplikantësh

Shpërndaje lajmin

Kryeministri Edi Rama, ka zhvilluar një takim online me një tjetër grup një tjetër grup aplikantësh për nismën, “Gati për Shqipërinë”.

Rama shprehet se ky cikël sesionesh online sipas fushave, krijon mundësinë për eksplorimin e sa më shumë formave të bashkëpunimit.

Në bashkëbisedim më një nga aplikantët, Rama shprehu rëndësinë për degën e matematikës, duke theksuar ka mungesë për të këtë fushë.

“Gjëja e vetme që kam si porosi është se nuk duhet të humbisni durimin. Kontaktet duhet t’i mbani të hapura dhe të komunikoni drejtpërdrejt derisa të mbarojë ku proces dhe të mësoni se ku dhe si do të përfshiheni”, u shpreh Rama./i.k/abcnews.al/


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *