Projekti i restaurimit të Muzeut Arkeologjik pëson ndryshime

0
Shpërndaje lajmin

Muzeu Arkeologjik i Durrësit nuk do të rihapet sipas parashikimit, në tetor të këtij viti. Punimet restauruese janë ndërprerë që prej gati tre javësh, pasi nevojiten disa ndryshime nga projekti fillestar. “Sistemimi i ardhshëm i grupit të specialistëve të Institutit të Arkeologjisë kërkon ndryshime në projektin e miratuar, si dhe ndërtimin e një godine të […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *