Projekti “Mëso shqip” për fëmijët e diasporës

0
Shpërndaje lajmin

Projekti “Mëso shqip” është ideuar dhe realizuar nga Qendra e Botimeve për Diasporën, përcjell albinfo.ch.
Ky projekt synon që përmes zhvillimit të orëve mësimore të gjuhës shqipe online t’u vijë në ndihmë mësuesve dhe nxënësve të gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare në diasporë.
Tashmë dihet se në mbarë diasporën, ka fëmijë që duan ta mësojnë edhe gjuhën shqipe. Shpesh në pamundësi për të ndjekur mësimet në shqip, fëmijët e mërgimtarëve tani mund të ndjekin mësimet online nga projekti “Mëso Shqip”.
Për më shumë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *