Projektligji, qeveria merr 80 milionë euro kredi për ujësjellësin e ri të Tiranës

0
Shpërndaje lajmin

“Tirana do të kthehet në një kantier ndërtimi në katër vitet e ardhshme”, paralajmëroi të hënën drejtori i Ujësjellës-Kanalizimeve Tiranë, Elton Kacidhja, duke folur në Komisionin për Veprimtaritë Prodhuese, ku u diskutua projektligji për ratifikimin e kontratës financiare mes qeverisë shqiptare dhe Bankës Evropiane të Investimeve për programin “UKT shpërndarja e ujit”. Kjo kontratë parashikon […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *