Shpërndaje lajmin

Prokurori i Tiranës, Afrim Shehu u përball të hënën më 13 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dhe shpjegime dhe kundërshtoi bilancin negativ në vlerë të madhe, të konstatuar para dhe pas fillimit të detyrës. Subjekti dha gjithashtu shpjegime për disa nga denoncimet e depozituara nga qytetarët. Procesi i […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *