Shpërndaje lajmin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të hënë më 9 tetor vendimin për konfirmimin në detyrë të prokurorit të Durrësit, Elidon Hysenaj. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK-së e kryesuar nga Etleda Çiftja, me relator Lulzim Hamitajn dhe anëtare Brunilda Bekteshin. Gjatë seancës dëgjimore më 5 tetor, relatori Hamitaj vuri […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *